MENIU

Ediție incendiară azi la "Jocuri de putere". Totul despre situația de la Chișinău

<p>Rareş Bogdan</p>

Rareș Bogdan și invitații săi analizează în această seară situația explozivă de la Chișinău. 

Iosif Boda este invitatul lui Rareș Bogdan, de la ora 21.00, la emisiunea Jocuri de Putere. De la 22.00, analiza completă a situatiei de la Chisinau! Invitați: Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Iulian Fota, Iulian Chifu, Catalin Buciumeanu, Stefan Popescu, Generalul Grumaz si Marius Vacarelu, plus doi jurnalisti care vor intra in direct de la Chisinau!

"Fostul premier Vlad Filat a fost retinut pentru 72 de ore dupa ce, tot astazi, i s-a ridicat imunitatea in Comisia Parlamentara si apoi in plenul Parlamentului. Totul sub presiunea fortelor pro-ruse conduse de Igor Dodon si Renato Usatii care prin Partidul Socialistilor si Partidul Nostru au organizat azi mars de prostest in jurul Parlamentului. Ca sa fim clar intelesi, NU cred ca Filat e un inger, departe de mine acest gand DAR nu pot privi cum "celalalt Vlad", oligarhul Plahotniuc, un Vantu-Voiculescu-Patriciu la un loc, si tot nu il egaleaza, rade satisfacut de ceea ce i se intampla fostului sau tovaras de furaciuni din bani publici", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

"Ca sa fie clar, Filat o fi corupt si hotz intr-o tara hacuita de coruptie chiar mai rau ca Romania dar nu pot sa nu privesc cum "EuroMaidan-ul" de la Kiev e acum un "RusoMaidan" in plina desfasurare la Chisinau si ca acelasi Filat era unul dintre putinii politicieni de peste Prut cu orientate clara pro-occidentala, pro-americana si pro-romaneasca! Alaturi de Ghimpu, Chirtoaca si inca vreo doi/trei. Adica mi se pare ca e cat se poate de clar ca Rusia a tinut azi sa ne explice si mai ales sa explice Occidentului si SUA ca la fel cum in Siria joaca tare nu ezita sa joace la fel de tare si in Moldova noastra de peste Prut!", a mai scris jurnalistul Realitatea TV. 

Mai multe articole despre:
Iosif Boda jocuri de putere