MENIU

Alb și negru pentru un tort de nuntă elegant (P)

Descoperă torturile couture ale sezonului de vară, într-un interviu în exclusivitate cu Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Ce se poartă”vara aceasta în materie de torturi de nuntă?

Alina Sudriu: Noutatea sezonului este… negrul. Astfel, dacă ne referim strict la decor, rămân în tendințe torturile elegante, dar care au acum elemente moderne: accente de culori închise, elemente geometrice, dar și nuanțe metalice. Clasicul alb pentru ”tortul miresei” este completat de benzi de marțipan negru, etaje întregi îmbrăcate în marțipan auriu sau elemente de decor în nuanțe de blush. Este combinația clasică alb-negru, exploatată acum în domeniul nunților cu adevărat speciale. Pe lângă acestea, rămân în tendințe torturile romantice decorate cu flori, torturile delicate învelite în frișcă naturală, precum și torturile naked - torturi fără glazură, decorate cu flori naturale sau fructe.

Există tendințe și în ceea ce privește compoziția dulciurilor pentru nuntă?

Alina Sudriu: Desigur, există noutăți și în acest domeniu. În plus, există texturi, arome, gusturi recomandate în funcție de sezon. Pentru nunțile de vară sunt recomandate torturi light, combinații de mousse-uri de ciocolată, mousse de iaurt cu fructe de pădure, mousse de șampanie și fructe proaspete. În colecția  Signature Cakes - torturile dezvoltate de Grace Couture Cakes - cele mai apreciate vara sunt torturile Pink Delight, Strawberry and Tea, Italian Dream, dar și Naked Cake. Noutatea sezonului este tortul Green Delight: blat de pandișpan alb, mousse fistic, sirop de vișine, decor fructe de sezon.

Tot mai mulți miri aleg să ofere invitațiilor lor și.. un candy bar - un punct de atracție dulce pe durata evenimentului. Ce dulciuri trebuie săse găsească pe masa de desertla o nuntă?

Alina Sudriu: Candy bar-ul este într-adevăr tot mai prezent la nunți, tocmai pentru că se bucură de o apreciere foarte mare din partea tuturor invitaților. Mixul pentru candy bar este divers, astfel încât fiecare invitat va găsi ceva pe gustul său.  Mirii pot alege un mix de dulciuri marca Grace Couture Cakes (macarons, cupcakes, acadele, cake pops, deserturi la pahar, mini prăjituri, trufe) special conceput pentru numărul de invitați care participa la eveniment, și cu un decor adaptat temei nunții.

Ce este mai important atunci când alegi un tort pentru un eveniment special: gustul sau aspectul?

Alina Sudriu: Sunt importante amândouă, în egală măsură. Eu cred că nu trebuie să faci compromis nici în ceea ce privește calitatea compoziției și gustul, dar nici în materie de design. Da, poți avea un tort delicios, care să arate exact așa cum ai visat. Clienții noștri ne confirmă acest lucru, având și feedback-ul invitaților lor.

Cum aleg tortul de nuntă?

Alina Sudriu: Cel mai simplu, apelând la sfatul specialiștilor și mergând la o degustare.  Atelierul nostru oferă un serviciu de consultanță personalizată și degustare gratuită, în cadrul căreia se vor stabili detaliile referitoare la conținut și decor, iar specialistul Grace Couture Cakes se va asigura că tortul pe care l-ai visat se va transforma în realitate la nunta ta.

GRACE COUTURE CAKES

www.gracecc.ro

Facebook.com/gracecouturecakes

 

Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetarie din Romania, creat din dorinta de a da forma celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi.

 

Fiecare comanda Grace Couture Cakes incepe cu o discutie sau o intalnire preliminara, in care se traseaza liniile continutului, stilului si decoratiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului. La intalnirea de consultanta vei putea degusta diferite tipuri de tort pentru a stabili care sunt texturile si aromele preferate si vei beneficia de sfaturile specialistilor Grace Couture, pentru ca produsul final sa fie in armonie perfecta cu dorintele tale.

 

Pentru nunta, oferta Grace Couture Cakes cuprinde torturi, minitorturi, produse si amenajare de candy-bar  (cupcakes, macarons și alte dulciuri couture), dar si marturii dulci.

 

Atelierul foloseste exclusiv ingrediente proaspete, naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi

Mai multe articole despre:
tort de nuntă