MENIU

5 motive pentru care îți recomandăm sistemul GEALAN-LINEAR® (P)

GEALAN - cel mai cunoscut brand din industria ferestrelor și a profilelor PVC în România

GEALAN - cel mai cunoscut brand din industria ferestrelor și a profilelor PVC în România, îți face cunoștință cu GEALAN-LINEAR®, noul sistem ce îndeplinește cele mai înalte cerințe privind designul, performanța, economia și versatilitatea.

Dacă ești în proces de construcție sau amenajare a locuinței tale și încă nu te-ai decis în privința ferestrelor, GEALAN-LINEAR® poate fi soluția perfectă pentru tine. Iată de ce:

Sistemul cu garnitură mediană atinge performanțele maxime din punct de vedere izolare termică, astfel încât te poți bucură de confort sporit.  Izolarea fonică este un alt element luat în calcul în cadrul proiectării sistemului. De aceea, GEALAN-LINEAR® îți va oferi liniștea de acasă chiar dacă locuiești în cele mai aglomerate zone.

Textura de lemn sau textura lucioasă? Să fie mat sau metalic? GEALAN-LINEAR® este disponibil într-o gama variată de culori și texturi pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe.

Cu un design modern, cubic, aliniat la cele mai noi tendințe de proiectare și amenajare locuințe, noul sistem de la GEALAN poate fi adaptat la orice tip de locuința, fiind ușor de montat.

Izolare termică și fonică, design modern, o gama variată de culori și texturi dar și montaj facil, doar 5 dintre numeroasele motive pentru care GEALAN-LINEAR® este o clasă în sine.

 

Mai multe articole despre:
gealan linear