MENIU

Un deputat USR se distanțează de linia partidului. Ar vrea la guvernare

Deputatul Stelian Ion spune că USR ar trebui să ia în considerare și intrarea la guvernare, iar portofoliul justiției este unul dintre cele indicate de politicianul USR.

Deputatul USR Stelian Ion, unul dintre cei mai vocali parlamentari în disputele aprinse cu PSD pe teme de justiție, a declarat luni pentru G4Media.ro că a trimis un mesaj intern prin care cere partidului să analizeze și opțiunea intrării la guvernare.

”Eu am spus în acest mesaj că mi se pare oportun să fim în miezul lucrurilor și să participăm, cel puțin la Ministerul Justiției. Nu pentru mine am cerut acest post, pentru că am anunțat deja că voi candida la Primăria Constanța. Evident că sunt argumente și pro și contra, tocmai de aceea am vrut să avem o dezbatere absolut rațională, fără o miză internă”, a spus Stelian Ion pentru G4Media.ro.

El a anunțat că o decizie finală privind poziționarea USR față de intrarea la guvernare va fi luată în această seară, la o reuniune informală a Comitetului Politic.

”Ne dorim ca unele lucruri să se întâmple, nu e suficient să plece guvernul Dăncilă. E nevoie de măsuri urgente pe justiție – SIIJ, recursul compensatoriu, revizuirea Codului Administrativ, revizuirea modului de alocare a banilor prin PNDL, votul la locale în două tururi”, a mai spus Stelian Ion.

Mai multe articole despre:
deputat USR Stelian Ion