MENIU

Moştenirea politică a lui Băsescu.Udrea: Mi-am depus personal demisia din PDL. Nu am vorbit cu Blaga

Udrea: Mi-am depus personal demisia din PDL. Nu am vorbit cu Blaga

ELENA UDREA a declarat, la DESCHIDE LUMEA, că a mers personal la sediul PDL din Modrogan pentru a-şi depune demisia.

"Din păcate, constat că foştii colegi de la PDL continuă să se certe cu mine, aşa cum au făcut-o în ultimele luni, iar reporşurile şi acuzele pe care mi le aduc sunt toal nedrepte. E nedrept să spui că eu, Elena Udrea, nu am militat pentru unitatea dreptei şi pentru împăcarea partidului cu Traian Băsescu. Este nedrept să nu recunoşti că de opt luni de zile încerc să conving actuala conducere că drumul pe care mergem, împotriva preşedintelui, împotriva unităţii dreptei, e un drum gresit", a spus Udrea.

Elena Udrea a mai declarat că a mers personal la sediul din Modrogan pentru a-şi depune demisia din PDL

"Nu am vorbit personal cu domnul Blaga, dar am fost personal să depun demisia la sediul partidului din Modrogan 1, după ce ea a fost trimisă şi înainte de ora 18 prin poşta electronică. Am fost personal din respect pentru acest partid în care am stat opt ani de zile. Nu am vorbit cu domnul Blaga. Am vorbit cu câţiva colegi cărora le-am spus că am decis să plec", a spus Udrea.

ELENA UDREA A DEMISIONAT DIN PDL. Intrarea Elenei Udrea în Partidul Mişcarea Populară a fost anunţată oficial, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, spunând că aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

Mai multe articole despre:
demisie Elena Udrea Vasile Blaga PDL PMP