MENIU

Udrea: Campania electorală a debutat prost, s-a atins limita de jos

Udrea: Campania electorală a debutat prost, s-a atins limita de jos
<p>Udrea, la Realitatea TV</p>

Elena Udrea e nemulţumită de modul în care decurge campania electorală. Reprezentantul Partidului Mişcarea Populară a declarat la Realitatea TV că adversarii politici, şi în special Victor Ponta, nu fac altceva decât să creeze scandaluri mediatice. Nicidecum să dezbată subiecte majore pe care viitorii europarlamentari ar urma să le susţină la Bruxelles.

"Campania electorală a debutat prost. Ceea ce se întâmplă astăzi în campanie electorală din România este trist pentru că s-a atins limita de jos. Ponta provoacă acest scandal, 3-4 declaraţii pe zi cu atacuri fără nicio legătură cu subiecte de campanie, fără legătură cu decenţa unui limbaj public", spune Udrea.

Vinovat de situaţie e Victor Ponta, care a deturnat campania pentru europarlamentare, e de părere Elena Udrea.

"Trecând eu însămi în ultimele zile prin această luptă cu Ponta în care îi e foarte greu unei femei să răspundă unor mitocănii. Ce pot eu să-i spun lui Ponta dacă  insinuează că o femeie care sare cu paraşută e paraşută? Ce poate o fermeie să răspundă uneia asemenea mitocănii? Am decis că din acest moment să refuzăm să mai facem jocul lui Ponta", a mai spus Udrea.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Elena Udrea campanie electorală PMP