MENIU

Traian Băsescu știe de ce a ratat Dăncilă întâlnirea cu Junker

Renunţarea la serviciile SPP în favoarea Jandarmeriei constituie principalul motivul pentru care premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Este explicaţia pe care o dă Traian Băsescu. Fostul preşedinte spune că Serviciul de protecţie şi pază putea ţine în aer avionul cu care a sosit Jean Claude Junker, astfel încât cei doi oficiali să se coordoneze. 

Premierul Viorica Dăncilă a renunţat la serviciile SPP după ce Liviu Dragnea a intrat în conflict cu directorul instituţiei, Lucian Pahonţu. Dragnea susţine că angajaţii SPP ar fi furnizat informaţii despre el şi membrii Guvernului la Cotroceni. 

„Nu prea se cade să te aştepte premierul la aeroport. Domnul Jean Claude Juncker trebuia să facă premierului o vizită la Palatul Victoria într-o întâlnire nu de un sfert de oră, ci de o jumătate de oră, ăsta-i standardul optim, dar foarte probabil scrisoarea idioată pe care trimis-o cu lovitura de stat din România l-a făcut pe Jean Claude Juncker să nu mai aibă pic de respect pentru premierul României” a afirmat Traian Băsescu luni seară, la TVR, conform news.ro.

Mai multe articole despre:
întâlnire junker Dancila ratată