MENIU

Teodor Niţulescu: Liviu Dragnea avea, încă din 2004, dosare la PNA. Cum a scăpat de arestare

Continuă dezvăluirile în cazul lui Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Niţulescu, a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareş Bogdan, că Liviu Dragnea avea, încă din 2004, dosare la PNA.

"În 2004, în Februarie, m-a sunat Octav Cozmâncă (fost lider PSD exclus din partid în 2009, n.r.) şi m-a chemat la Bucureşti. Mi-a zis 'avem o problema la Teleorman. Să ştii că PNA are dosare cu Dragnea şi primarul de la Roşiori. Să ştii că îi arestează'. I-am zis 'daţi-mi voie să mă duc acasă, să vorbesc cu băieţii ăştia'. I-am zis lui Dragnea: 'Liviule, ce ai făcut? E nenorocire mare'. A plecat glonţ la Bucureşti s-a întors după o zi, aşa misterios, şi a zis: 'Dorule, ştii, avem copii. Să îţi zic ceva: va trebui să îl punem pe Costică Amariei pe listă', fratele fostului şef PNA, Ioan Amariei.

 "L-am votat noi"

În 2004, făceam atunci alegerile pentru cei care voiam să fim parlamentari pe listă. Ce a ieşit la Teleorman....era greu să îl impui pe Amariei să îl voteze oamenii şi sigur că l-am votat noi. Pe primul loc, am ieşit eu, preşedintele organizaţiei, oamenii mă iubeau. A ajuns Amariei pe lista pentru că am acceptat când am stat de vorba cu premierul. Nu puteam să sar calul că nu mai eram nici eu pe lista", a mai relatat Teodor Niţulescu.

Teodor Niţulescu: Privatizarea Teldrum, o fraudă de proporţii. Dragnea a sifonat 1 mld. euro

Teodor Niţulescu: Liviu Dragnea a sponsorizat campania lui Traian Băsescu din 2009