MENIU

Jurnalistul Robert Turcescu, candiat la Primăria Capitalei din partea PMP

Jurnalistul Robert Turcescu va fi susținut de Partidul Mișcarea Populară, condus de fostul președinte Traian Băsescu, pentru a candida la funcția de primar general al Capitalei. 

Jurnalistul va candida din partea PMP la Primăria Municipiului București. Traian Băsescu, președintele partidului, a anunțat candidatura acestuia la sediul PMP.

Robert Turcescu a luat cuvântul la conferința de presă de la sediul PMP.

"Vreau să-i mulțumesc lui Traian Băsescu pentru înrederea și propunerea de a candida la Primăria București. De asemenea, așa cum puteți observa în stânga și în dreapta mea sunt colegii mei din PMP, cu care lucrăm la un proiect unitar pentru București. Nu am să vă spun astăzi detalii despre ceea ce presupune programul. Nu vin în fața bucureștenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune. Această viziune o veți putea găsi în proiectul public numit “Viziunea 2030”. Bucureștiul este un oraș în suferință", a declarat Turcescu.

Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primăria Capitalei.

Robert Turcescu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj subtil în care anunța conferința de presă de la PMP.

"Ora 18.00, Traian Băsescu declarație de presă la sediul central al PMP. Tic-tac, tic-tac...", a scris jurnalistul pe pagina sa.

Fostul preşedinte a fost implicat în 68 de dosare penale, şase dintre acestea fiind încă în curs soluţionate, arată Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). Unul dintre acestea a fost și dosarul Flota, în care Traian Băsescua era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual și delapidare.

Mai multe articole despre:
Primăria Capitalei Robert Turcescu