MENIU

Stelian Tănase: PSD s-a vadimizat, este un partid fundamentalist

Dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii chemați de el îl va costa la alegerile de duminică. Este opinia scriitorului Stelian Tănase, care a declarat la Realitatea Plus că absenteismul va crește, iar cei care vor lipsi vor fi, în special, simpatizanții candidatului PNL. 

"A fost un zaiafet unde prietenii au fost chemati la o tacla, atât timp cât ii chemi tu sunt invitații tăi, sunt în casa ta, îi chemi la o țuică, la ceva acolo. Ideea asta sinistră să cheme el pe cine vrea el mi se pare extrem de dubioasă și a stârnit reacții foarte negative. Cred că absenteismul va crește, prezenta la vot a partizanilor lui Iohannis va fi ceva mai mică, tot cred că Iohannis va câștiga, la un scor ceva mai mic", a declarat scriitorul Stelian Tănase, miercuri seara, la Realitatea Plus.

"Iohannis a pierdut în acest joc, eu cred că el s-a considerat dinainte câștigător, staff-ul a început să fie neatent, a fost o ambuscadă", consideră jurnalistul. 

Stelian Tănase mai spune că jurnaliștii prezenți la dezbatere au avut o atitudine umilă în fața lui Iohannis.

Scriitorul a vorbit și de atitudinea PSD-ului, despre care spune că s-a vadimizat.

"PSD s-a peremerizat, s-a vadimizat, nu mai este social democrat, este un partid fundamentalist, extremist care are mari rădăcini în partidul comunist care a luat această turnură extremistă, Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu. Are un iz vadimist, când mă uit la ea îl văd pe Vadim Tudor. Toate actele publice ale PSD sunt impregnate de naționalism, din cauza acestor persoane care vin din preajma lui Vadim", a mai spus Tănase.

Mai multe articole despre:
psd stelian tănase