MENIU

Sondaj Realitatea.NET: Kelemen Hunor este "cel mai SLAB preşedinte al UDMR"

O consultare realizată de site-ul realitatea.NET arată opinia cititorilor cu privire la topul celor mai slabi președinți ai UDMR. Consultarea i-a luat în calcul pe toți președinții UDMR din 1990 și până acum. Conform voturilor exprimate de mii de cititori ai site-ului www.realitatea.net, ”cel mai slab președinte al UDMR” este Kelemen Hunor, actualul lider al partidului. Acesta este urmat de Domoskos Geza, fost președinte al UDMR în perioada 1990-1992.

Cititorii site-ului realitatea.NET au decis: Kelemen Hunor, actualul lider al UDMR, este şi "cel mai slab preşedinte" al partidului.

Potrivit sondajului lansat de site-ul nostru de ştiri, Kelemen Hunor a avut cea mai slabă prestaţie. Acesta a primit 7467 de voturi de la repondenții sondajului, potrivit rezultatelor finale. 

Iată, aşadar, cum au votat cititorii Realitatea.net la întrebarea "Care a fost cel mai slab preşedinte al UDMR?". Menţionăm că acestea sunt REZULTATELE FINALE ale sondajului.

Kelemen Hunor: 56,77% (7467 voturi);

Domoskos Geza: 24,06% (3165 voturi);

Marko Bela: 19,16% (2520 voturi).

 

Sondaj Realitatea.net: Ludovic Orban este "cel mai SLAB preşedinte al PNL"

 

________
Realitatea.NET realizează pe site o serie de consultări pentru a afla care este opinia cititorilor despre cei mai slabi lideri ai principalelor partide. După PNL și UDMR va urma PSD. Consultările nu au rolul unui sondaj de opinie reprezentativ național.

Mai multe articole despre:
sondaj realitatea cel mai slab presedinte