MENIU

Slugărnicia preoților din Vrancea, pentru UNPR. Icoane cu Sfântul Gabriel lui Gabi Oprea și UNPR

Noul sediul al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), de pe strada Bucegi, a fost inaugurat în prezenţa conducerii centrale a partidului, scrie adevarul.ro

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, ministru de Interne şi vicepremier al României, a fost prezent astăti la Focşani, la inaugurarea noului sediu al partidului, dar şi la o discuţie informală cu şefii de organizaţii din regiunea Sud-Est. Noul sediu al UNPR se află pe strada Bucegi, unde a funcţionat până acum câteva luni ziarul „Monitorul de Vrancea” şi este proprietate a Consiliului Judeţean Vrancea, care va primi o chirie minimă de la UNPR. Inaugurarea a început cu o slujbă oficiată de doi preoţi, iar la final aceştia au vrut să arate cât sunt de slugarnici faţă de vicepremierul Gabriel Oprea, dăruind sediului UNPR o icoană înfăţişându-l pe „Sf. Gabriel”, aşezată deja deasupra reclamei partidului, iar ministrul de Interne a primit la rândul său o icoană cu Sfinţii Arhangheli „Mihail şi Gavriil”

„Împreună, ajutându-ne unii cu alţii, să ajungem acolo unde Hristos ne doreşte în Împărăţia Sa cea Cerească. În semn de preţuire, am oferit sediului acesta şi domnului Murgu icoana Sfântului Gabriel, care o va păstra aici cât va fi instituţia aceasta şi domnului general îi oferim din partea noastră, a soborului, o icoană cu Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.

 Mai multe pe adevarul.ro