MENIU

Scandal cu pastile în Parlament: "Este o guvernare bolnavă"

Au nevoie sau nu parlamentarii de pastile pentru dureri de cap? Unii susţin că da! Este vorba despre un nou scandal din Parlament, pornit de data aceasta de la propunerea Opoziţiei de a ancheta votul la moţiunea de cenzură din vara trecuă împotriva Guvernului Grindeanu. Liberalii susţin ca votul a fost viciat, în urnă găsindu-se inclusiv... pastile.

"Aţi creat un stat paralel şi statul paralel e atunci când o guvernare ajunge să fie confiscată de un grup de câteva persoane. Iar o guvernare care fraudează votul împotriva propriului Guvern cu pastile de nurofen este o guvernare bolnavă", a spus Raluca Turcan, deputat PNL.

În schimb, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, spune că nu a fost în urnă nicio pastilă de nurofen. "Eu nu v-am întrerupt doamnă! Vă rog frumos. Doar vreau să vă spun că nu au fost pastile de nurofen în urnă. Poate le-aţi avut în buzunare", a spus şeful PSD.

Varujan Vosganian, senator ALDE, este ironic cu liderul PNL: "În situaţia în care suntem noi astăzi cred că pastilele de nurofen sunt utile".

Mihai Goţiu, senator USR, spune că cetăţenii români au dreptul să ştie dacă "aici ne aflăm în sediul Parlamentului Românieie sau în triunghiul Bermudelor".

La rândul său, deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, afirmă că "ne aflăm cu toţii într o realitate halucinantă". "Vine şi ne vorbeşte în termeni înalţi morali un coleg care adoarme repetat în aceste şedinte", a spus acesta.