MENIU

RAREŞ BOGDAN: Cred că Victor Ponta este terorizat de Realitatea TV

<p>RAREŞ BOGDAN</p>
<p>Rareş Bogdan: Ponta, terorizat de Realitatea TV</p>

Lui Victor Ponta îi este teamă de Realitatea Tv. Asta crede realizatorul Rareş Bogdan care a comentat astfel declaraţia premierului de vineri, potrivit căruia analistul Cozmin Guşă l-ar fi sfătuit pe Crin Antonescu.

"Sigur, l-a sfătuit domnul Guşă pe domnul Antonescu cum să spună. Am fost ieri întrebat de colegii de la Realitatea TV dacă am avut o întâlnire cu UDMR şi cu domnul Hrebenciuc. Am zis nu, n-am avut. După care domnul Antonescu a primit aceeaşi întrebare şi a comentat-o. Aş vrea să nu fim ridicoli", a spus Ponta.

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "JOCURI DE PUTERE", crede că premierul Victor Ponta este terorizat de Realitatea TV.

"Cred că este terorizat de Cozmin Guşă sau de Realitatea că văd că vorbeşte mai mult de Realitatea, de Cozmin Guşă şi de ce jocuri ar face Realitatea. Însemană că contează foarte mult, iar televiziunea pe care o creşte, o păstroreşte împreună cu SRI pentru a omorî Realitatea, România TV, nu reuşeşte să ne ia nicicum din influenţă şi din forţa mediatică pe care o avem", a declarat Rareş Bogdan.