MENIU

Primarul Timişoarei, nemulţumit de salariu: Un student la Politehnică se angajează pe aceiaşi bani!

Primarul Timişoarei, nemulţumit de salariu: Un student la Politehnică se angajează pe aceiaşi bani! / Foto: psnews.ro

Munca multa, bataie de cap cat incape, totul pe bani putini. Primarul Nicolae Robu s-a aratat nemultumit de salariul pe care il primeste luna de luna pentru activitatea sa de intai gospodar al unui oras de calibrul Timisoarei.

"Nu e corect ca salariul primarului unui oras cum e Timisoara sa fie de 1200 de euro. Vad o mirare uriasa din partea celor cu care ma intalnesc. Asa ceva nu se poate intampla intr-o societate cu pretentii. Sunt studenti de la UPT care se angajeaza cu acest salariu. Desigur ca imi doresc ca si angajatii primariei sa aiba salarii mai mari. Desigur ca imi doresc acest lucru pentru intreaga societate romaneasca. Nivelul la care este societatea romaneasca este unul destul de jos din multe puncte de vedere. Nu este suficient sa ne dorim castiguri mai mari, trebuie sa si cream valoare din care sa putem sustine asemenea salarii", a spus primarul Nicolae Robu, citat de opiniatimisoarei.ro.

Intrebat ce suma i s-ar parea in concordanta cu munca depusa la Primaria Timisoara, Nicolae Robu a oferit si cifre: 4.000-5.000 de euro.