MENIU

Prima reacție a lui Iohannis, după întâlnirea cu Băsescu, de la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, președintele ales, a postat pe pagina sa de Facebook, un scurt comenariu, în care a dat detalii despre întâlnirea cu Traian Băsescu, de la Palatul Cotroceni.

”În această seară, m-am întâlnit la Palatul Cotroceni cu președintele în exercițiu, Traian Băsescu, pentru un schimb de informații legate de funcția prezidențială pe care o voi prelua duminică, 21 decembrie, după învestirea de către Parlament. Mă voi reîntâlni cu Președintele Băsescu duminică, tot la Cotroceni, cu prilejul ceremoniei festive prin care se va face transferul de putere”, se arată pe pagina sa de Facebook. 

Precizăm că întrevederea s-a încheiat la 18.15. Președintele ales, Klaus Iohannis, a părăsit Palatul Cotroceni. Preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, şi preşedintele ales, Klaus Iohannis, se întâlnesc, miercuri după-amiază, relatează Realitatea TV. Întâlnirea are loc cu câteva zile înainte de terminarea mandatului lui Băsescu. Duminică, Iohannis va depune jurământul şi va deveni noul şef al statului. Întrevederea a început la ora 17.00.