MENIU

Premierul Nicolae Ciucă a invitat-o pe Roberta Metsola în România - Când ar putea vizita preşedintele Parlamentului European Capitala

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a avut o întrevedere, marţi, cu preşedintele Parlamentului European (PE), Roberta Metsola, prilej cu care a invitat-o pe aceasta în România, subliniind că ţara noastră se bazează pe sprijinul PE pentru aderarea la Spaţiul Schengen.

„În prima mea întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, am subliniat disponibilitatea României de a avea un parteneriat cu Parlamentul European şi am invitat-o în România. Am subliniat, de asemenea, că ne bazăm pe întregul sprijin al Parlamentului European pentru aderarea la Spaţiul Schengen", a scris Ciucă, pe Twitter.

De asemenea, el a avut o întrevedere cu preşedintele Partidului Popular din Spania, Nunez Feijoo.

„Comunitatea românească din Spania joacă un rol important ca punte pentru buna cooperare între cele două state. Am discutat cu Nunez Feijoo, preşedintele Partidului Popular, despre măsurile pe care Guvernul României le ia pentru a aborda provocările economice în curs de desfăşurare şi am cerut consolidarea prezenţei companiilor spaniole în România", a transmis liderul PNL, pe Twitter.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca robeta matsolaa romania