MENIU

Persoane cu handicap, pe listele lui Vanghelie: Cum să fac aşa ceva, eu sunt un om nebun?

Persoane cu handicap, pe listele lui Vanghelie: Cum să fac aşa ceva, eu sunt un om nebun?

Marian Vanghelie s-a declarat linistit in privinta corectitudinii listelor de semnaturi pentru candidatura sa si a sustinut ca se va retrage din viata publica daca se va dovedi ca datele unor persoane cu handicap din evidenta Directiei de Asistenta Sociala a Sectorului 5 au fost folosite fraudulos pentru intocmirea listelor electorale.

"Daca se gaseste asa ceva, eu ies din viata publica, intelegeti? Pai cum sa facem asa ceva? Asta este o poveste, domnule! Asta este o formula de pacaleala pentru opinia publica. (...) Este cea mai mare marlanie, cum sa folosesc asa ceva, eu sunt un om nebun?", a spus Marian Vanghelie.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, datele unor persoane cu handicap, aflate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sectorul 5, ar fi fost folosite pentru a fi intocmite listele electorale cu numarul minim de sustinatori pentru candidatura lui Marian Vanghelie la Primaria Sectorului 5.

"Sunt atat de linistit privitor la semnaturi incat nu am niciun dubiu. Sunt un pic bulversat si suparat de forma de intimidare care se practica", a declarat Vanghelie.

Functionari din Primaria Sectorului 5 ar fi constituit, in mod fraudulos, baze de date cu persoanele aflate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru acordarea certificatelor cu grad de handicap, sustin aceleasi surse, relateaza ziare.com.