MENIU

Paul Stănescu, mesaj important pentru cei din PSD

Paul Stănescu

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, spune că rezultatul alegerilorde duminică este un semnal de alarmă pentru partid, adăugând că e nevoie de un „management serios” cu ajutorul căruia social-democraţii vor putea reveni în top, scrie realitateadeolt.net

Liderul PSD Olt spune că rezultatul înregistrat de partid, la nivel naţional, trebuie luat „foarte atent în seamă”.

„Votul național, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luăm foarte atent în seamă și să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naționale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferințelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic”, a conchis Paul Stănescu.

Tsunami în Guvenul PSD-ALDE. Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, pe făraș

„Cu o prezență semnificativă, câștigând în peste 90% din localitățile județului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reușind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizațiilor Partidului Social Democrat. Mulțumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată și în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media națională, cu o prezență masivă, un vot care ne onorează și ne demonstrează că stilul de campanie cu care ne-am obișnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuții din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alți competitori, este cel care i-a convins și de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne, să iasă la vot”, a transmis Stănescu, printr-un comunicat de presă transmis marți.

Surse: Codrin Ștefănescu, Vâlcov, Cătălin Rădulescu și Lia Olguța Vasilescu își pierd funcțiile

Mai multe articole despre:
PSD Paul Stanescu