MENIU

Olguţa Vasilescu, despre trimiterea lui Ponta în judecată: O mare mizerie!

Olguţa Vasilescu, despre trimiterea lui Ponta în judecată: O mare mizerie!

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca nu se pune problema ca PSD sa propuna iesirea de la guvernare in sedinta Comitetului Executiv National al partidului si ca e foarte bine daca Liviu Dragnea candideaza pentru functia de presedinte.

Intrebata daca se pune problema ca in cadrul sedintei conducerii PSD sa se propuna iesirea de la guvernare, Vasilescu a spus: "Nu cred ca e posibil asa ceva".

Despre o eventuala inscriere a lui Dragnea in cursa pentru sefia PSD, primarul Craiovei a spus ca este "foarte bine". "Cine sa candideze? E vorba de forta politica aici, este vorba de cine a organizat pana acum marile batalii electorale, deci nu avem o problema", a afirmat ea, inainte de inceperea sedintei CExN al PSD.

Vasilescu a sustinut, totodata, ca i se pare "o mare mizerie ce i se intampla" lui Victor Ponta, relateaza ziare.com. "Este clar cel mai bun prim-ministru de dupa 1989. Sa vii cu o prostie de acum 10 ani ca sa schimbi guvernarea care functioneaza bine, pentru ca nu poti sa o faci altfel, politic in Parlament, mi se pare o mare mizerie. Asta o sa judece istoria", a declarat ea.