MENIU

Misterele genunchiului lui Ponta/Ce pățesc cei ce-și trădează țara - Jocuri de Putere, ora 21.00

<p>Victor Ponta</p>

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată, la “Jocuri de Putere”, de ce este misterioasă chirurgia genunchiului lui Victor Ponta. 

Vei afla de ce şi-a pus premierul piciorul în ghips exact ca Victor Stănculescu acum 25 de ani, ce urmează în “Ciuleandra politică” din Palatul Victoria şi Casa Poporului, spre care românii privesc şi aşteaptă un refugiu, dar de unde primesc doar dovezi de nesimţire.

Vei afla ÎN PREMIERĂ noi dovezi din dosarele trădării naţionale – Loteria, Rompetrol, Lukoil, CFR Marfă şi ASF, dar şi Microsoft şi EADS, investigaţiile care arată fără dubiu că timp de 25 de ani, România a fost la cheremul oligarhilor de pe Dâmboviţa.

Iar de la ora 23.00 vei afla de un autor inepuizabil de ce sunt românii condamnaţi să renască deşi au transformat Pasărea Phoenix într-un pui fript. Din cenuşa imperiilor, Nicu Covaci, unul dintre ultimii artişti autentici ai acestui pământ, se întoarce în faţa telespectatorilor români pentru a le spune de ce şi-a intitulat cel mai recent album “Vino, Ţepeş!”

Urmăreşte povestea incredibilă a albumului în care artistul a strâns toată durerea neamului pe versurile unor scriitori teribili, preocupaţi de soarta unui popor încercat: Coşbuc, Macedonski, Alecsandri şi Eminescu.

Vei afla de ce, pornit în căutarea rostului unei naţiuni, Nicu Covaci lansează un apel dramatic: “Haideţi să ne regăsim şira spinării, să nu mai lăsam pe nimeni să ne calce în picioare!”

Nu rataţi în această seară “Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!