MENIU

Mircea Diaconu, actorul grăbit care va candida la prezidențiale

<p>MIRCEA DIACONU / Foto: MEDIAFAX</p>

Actorul Mircea Diaconu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. El a cerut sprijinul oamenilor pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare, dar a adăugat că nu refuză sprijinul partidelor.

"Intenţia mea este de a încerca să candidez la prezidenţiale pentru că sunt suficient de enervat, de nemulţumit şi simt că e nevoie de asta. Faptul că vreau nu înseamnă că și pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aporoape imposibil.

Fără un sprijin din partea oricui, cetățenilor, asociații de toate felurile. În 2014 am cerut același gen de sprijin care a venit de la cetățeni. Posibil ca din nou acum, cerând sprijinul, să se reactiveze această imensă masă de oameni. Există o formă de solidaritate cetățenească”, a anunțat Mircea Diaconu, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă ar cere ajutorul Pro România sau ALDE, Mircea Diaconu a răspuns: „Dacă eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce să negociez? Nu există așa ceva. Cu orice grupare sau persoană sunt deshis și fericit dacă ar veni alături de mine. Cer sprijin la toată lumea”.

Întrebat ce îl recomandă pentru funcţia de preşedinte, Mircea Diaconu a răspuns: "Nu mă recomandă nimic, sunt cel mai banal om din lume. Am doar două nume, două mâini şi două picioare".

Mircea Diaconu are nevoie de 200.000 de semnături.

Ieri, consultantul politic Cozmin Gușă a comentat la Realitatea TV situația lui Mircea Diaconu şi a intuit ceea ce s-a petrecut astăzi.

"Cristoiu emitea si ipoteza conform careia alianta ALDE-Pro Romania va fi o aliantă nu pentru Tariceanu, care probabil se va retrage in favoarea lui Mircea Diaconu, ci pentru Mircea Diaconu, care sa fie sustinut si de ALDE. Practic, intareste teoria conform careia Victor Ponta executa o misiune de a fragiliza pe partea de stanga candidatura de tur doi a Vioricai Dancila printr-un personaj. Iar Mircea Diaconu este un personaj", a explicat ieri Cozmin Gușă la Realitatea TV.

CITEŞTE AICI TOT CE A DECLARAT COZMIN GUŞĂ!

 

.

Mai multe articole despre:
null