MENIU

Mega-dosarul de corupţie "PSD Arad" duce la Dragnea și Dăncilă!

Numele lui Liviu Dragnea și al Vioricăi Dăncilă apar în dosarul DNA ”PSD Arad”.

Un detaliu incredibil este devoalat în mega-dosarul de corupţie "PSD Arad", nume grele din PSD apar în dosar.

"In ziua de 19.06.2019, organele de anchetă au procedat la audierea în calitate de suspect a lui Munteanu Bogdan, la vremea respectivă şef al Departamentului Venituri din cadrul D.R.D.P. Timişoara, care a recunoscut în totalitate faptele reţinute în sarcina sa, arătând că, într-adevăr, pentru a fi numit şi mentinut în această funcţia de conducere este necesar să colecteze sume de bani » * de la subalterni sau din alte activităţi licite, pentru a fi predate la Organizaţia Judeţeană a P.S.D. Arad sau lui Căprar Dorel Gheorghe, preşedintele organizaţiei, care, la rândul său, pretindea că le depune la partid sau le remite direct preşedintelui P.S.D. la nivel naţional de la vremea respectivă, Liviu Nicolae Dragnea".

Din probele administrate, arată anchetatorii, a mai reieşit că exercitarea influenţelor politice în ceea ce priveşte ocuparea nelegală a unor funcţii publice este într-atât de generalizată, încât cei interesaţi au apelat şi la preşedinta Partidului Social Democrat la nivel naţional.

Astfel, se arată în dosar, "în ziua de 27.08.2019, Ispravnic Cristian s-a aflat în judeţul Caraş Severin la o întâlnire cu factorii politici din cadrul P.S.D. din zonă, întâlnire la care a participat şi preşedinta P.S.D. la nivel naţional, Viorica Dăncilă".

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă a avut cunoștință de cazurile de mită de la PSD Arad, că este „exclus” și că pe parcursul anchetei DNA va fi lămurit faptul că nu a fost implicată.

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio implicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a știu de cazurile de șpagă de la PSD Arad.

Mai multe articole despre: