MENIU

Date-șoc: Interlopii români, cei mai de temut la nivel global! Mafia românească, pe primul loc în rețele de trafic de persoane

Date-șoc: Interlopii români, cei mai de temut la nivel global! Mafia românească, pe primul loc în rețele de trafic de persoane

Mafia românească se află în topul rețelelor de trafic de persoane, în scopul exploatării sexuale din Europa. Asta arată ultimele date publicate de Europol. De regulă, interlopii români sunt foarte rezervați, iar în ultima perioadă și-au extins aria de influență. 

Europol a constatat că mafia românească ocupă primul loc între cele 18 rețele de trafic de persoane, în scopul expoatării sexuale din Europa. De regulă, interlopii români nu primesc străini printre ei, iar în ultima perioadă și-au extins aria de influență.

Europol a identificat pe continent peste 800 de reţele de crimă organizată, majoritatea alcătuite din membri de naţionalităţi diferite.Nu este cazul interlopilor români. 

Reţelele de infractori români preferă vestul Europei, mai ales Marea Britanie, Franţa, Germania sau Olanda.

Românii ocupă primul loc printre cele 18 reţele de trafic uman în scopul exploatării sexule. De regulă, îşi racolează victimele din ţară şi le trimit, în principal, în Franţa şi Austria.

Furtul maşinilor de lux este alt domeniu în care sunt implicate bandele româneşti. Automobilele sunt furate mai ales din Germania şi ajung în România, Serbia sau Ucraina, conform France Press.

 

Mai multe articole despre:
interlopi temut