MENIU

Liviu Dragnea se pregăteşte de alegeri: Şi-ar fi făcut o echipă de consilieri din Israel

<p>Liviu Dragnea şi-ar fi făcut o echipă de consilieri din Israel</p>

Mai sunt doar două luni până la scrutinul din decembrie, iar Liviu Dragnea ar fi apelat la o achiziţie importantă. Potrivit unor surse, liderul PSD şi-ar fi făcut o echipă de consilieri din Israel, care lucrează deja pentru social-democraţi. 

Dorinţa şefului PSD, Liviu Dragnea, ca actuala campanie electorală să fie una creionată de consilieri din Israel nu ar reprezenta o premieră. Au mai fost astfel de cazuri cu consilieri străini în staff-urile de campanie ale lui Adrian Năstase şi Victor Ponta.

 

Implicarea consilierilor din Israel în PSD a culminat cu probleme în justiţie. Apropiatul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost Tal Silberstein, care este cercetat în dosarul ANRP. Iar în anul 2004, pe vremea lui Adrian Năstase, Shimon Sheves a fost condamnat pentru fraudă şi abuz de încredere de Curtea Supremă din Israel.

Întrebat dacă este adevărat că PSD va avea consilieri din Israel, Florin Iordache a declarat: "Exclus, şi vă spun şi de ce. Eu sunt zilnic la partid, cu preşedintele Liviu Dragnea. Nu am văzut niciun consilier străin, aşa cum a spus colegul dumneavoastră. Şi nu am avea nevoie de ei, avem destui români care cunosc realităţile din România. Şi mai ales, s-a văzut că de fiecare dată, ce merge în politica din Israel sau din America nu merge şi în România"

Mai multe articole despre:
consilieri Liviu Dragnea consilieri Israel