MENIU

Iohannis despre Dragnea:"Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public"

Președintele Iohannis nu precupețește niciun efort să îl atace pe liderul PSD, șeful statului fiind convins că Dragnea nu s-ar fi internat într-un spital public.

Şeful statului a vorbit marţi seară despre problemele din sistemul de sănătate şi a făcut aluzie cu acest prilej şi la situaţia lui Liviu Dragnea.

“Chestiunea sănătăţii e extrem de sensibilă, românii sunt preocupaţi de ineficienţa sistemului. PSD, când a cerut votul românilor, a promis un sistem de sănătate performant, spitale regionale publice.

Nu cred că s-a dus ăsta un spital public, parcă aşa se vorbea. Conştientizăm şi facem presiune ca să facă cei care trebuie să facă”, a spus Klaus Iohannis, la dezbaterea „Președinte sau cetățean/ om politic și societate civilă”,organizată în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului de către Asociația One World Romania. Şeful statului răspundea la întrebare despre situaţia din sistemul de sănătate românesc. 

Liviu Dragnea s-ar afla într-o clinică privată din Capitală, iar alături de el se află și iubita sa, Irina Tănase. Apropiații președintelui PSD susțin că medicii l-au diagnosticat cu dublă hernie de disc și i-au recomandat să se opereze. Cu toate acestea, Dragnea ar fi refuzat intervenția chirurgicală, astfel că medicii îi aplică un tratament până la finalul săptămânii. 

De altfel, Dragnea și-a delegat atribuțiile de șef al Camerei Deputaților pentru toată săptămâna, iar, duminică, toți șefii de organizație au fost anunțați că trebuie să vină la București pentru a lua act și pentru a vota lista candidaților la europarlamentare.

Mai multe articole despre:
operaţie Dragnea hernie de disc iohannis