MENIU

Geoană: Ponta e ca și plecat din fruntea Guvernului

<p>Mircea Geoană</p>

Senatorul Mircea Geoană a afirmat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că Victor Ponta e "ca și plecat din funcția de prim-ministru", subliniind că este "un om care și-a pierdut credibilitatea". Mai mult, Geoană a precizat că "orice zi cu Victor Ponta e o zi de scufundare pentru PSD", potrivit Ziare.com.

"Pentru PSD, cel mai bun lucru ar fi un guvern proaspăt cu aceeași majoritate. (...) Ponta e ca și plecat din fruntea Guvernului", a subliniat Mircea Geoană, fiind de părere că actuala majoritate poate să dea un alt premier.
În ceea ce privește prestatia sa din campania prezidențială, Geoana a afirmat despre sine că a fost "ireproșabil", dar și că Victor Ponta "nu și-a dorit să fie președinte" și că s-a simțit ezitarea în candidatura sa.
"Consider în continuare că a făcut o greșeală că a candidat la o vârstă așa de fragedă", a adăugat fostul ministru de Externe.
Totodată, Mircea Geoană a comentat ideea unei candidaturi independente la alegerile prezidențiale, în paralel cu cea a lui Victor Ponta din partea PSD.
"N-am vrut o candidatură independentă, poate am greșit. Mi s-a părut că o formă de trădare, ca un pion folosit de alții pentru a șubrezi șansele candidatului PSD. Poate am greșit, am crezut că reputația mea ar fi fost șubrezită", a explicat fostul președinte social-democrat.
Pe de altă parte, referitor la România, Geoană consideră că țara noastră "este în cea mai importantă și relevantă poziție strategică pentru tot Occidentul din întreaga istorie a României. N-am fost niciodată mai importanți".

 

Mai multe pe Ziare.com.