MENIU

Geoană: Măsurile Ungariei în privința imigranților vor crea mari probleme în regiune

Președintele PSRO, Mircea Geoană, a declarat, joi, că măsurile luate de Ungaria în privința imigranților depășesc standardele democrației europene.

"Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izolează și această enclavizare promovată va crea mari probleme în regiune", a precizat Geoană.

Liderul PSRO nu a vrut, totodată, să comenteze poziția prim-ministrului Victor Ponta vizavi de situația creată la granița de vest a României.

Mircea Geoană a fost prezent la Drobeta-Turnu Severin cu ocazia lansării filialei Mehedinți a PSRO.

Criza refugiaților. Geoană: Riscăm fenomene de radicalism. În România este mult prea multă corupție

 



Președintele PSRO, Mircea Geoană, fost ministru de Externe, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii "Prime Time News", la Realitatea TV, în contextul crizei refugiaților, că mandatul cu care România trebuie să meargă, în continuare, are două elemente, pe care președintele Klaus Iohannis le-a subliniat, în discursul său: fără cote obligatorii și "fără permanentizarea acestui sistem de cote mai mult sau mai puțin opționale". În acest context, Geoană a explicat faptul că "dacă nu ne uităm, în primul rând, la problema centrală care se numește mediocritatea modului în care statul român și politicienii români tratează probleme, de multă vreme supurânde în societate", riscăm să ne confruntăm cu fenomene de radicalism.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSRO criza migrantilor