MENIU

Florin Cîțu: Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier. O să cer PNL să se opună rotativei

Sursa foto: Facebook / Florin Cîțu

Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier, a declarat fostul președinte al PNL Florin Cîțu. Marcel Ciolacu este mai rău pentru economie, pentru români, decât a fost Liviu Dragnea, susține Cîțu. Liberalul a anunțat că le va cere colegilor de partid să nu respecte înțelegerea și să se opună rotativei guvernamentale de anul viitor. 

Florin Cîțu a afirmat că PSD distrus economia în doar câteva luni după ce el a plecat de la conducerea PNL.

PSD a adus taxe mai multe și mai mari, o inflație galopantă de 16% și ratele la bancă duble sau chiar triple.

Social-democrații au subminat economia națională și asta se pedepsește conform legilor din România, a mai spus Cîțu. 

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL. Președintele social-democraților a declarat că nu mai vrea ca partidul său să fie atacat. Afirmațiile vin în contextul în care fostul premier Florin Cîțu a cerut înlocuirea actualului ministru al Finanțelor. 

„Vreau să construiesc cu Nicolae Ciucă, suntem amândoi conștienți de responsabilitatea pe care o avem în acest moment, dar vreau ca colegii mei să fie respectați și să nu fie atacați pe nedrept. Să nu nu se ceară înlocuiri pe nedrept, fiindcă în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârșit! Acest Guvern și această coaliție trebuie cel puțin până în anul 2024 să fie funcțională”, a precizat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
florin citu