MENIU

Firea a băgat-o în bucluc pe Dăncilă?

Reprezentanții PNL au anunțat că vor depune plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru modul în care a fost elaborat bugetul pe acest an, pornind de la declarațiile făcute de aceasta și de Gabriela Firea. 

Anunțul a fost făcut marți pe Facebook, de senatorul Florin Cîțu. Acesta a spus că partidul analizează formularea unei plângeri penale și pe numele ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici.

"Plângere penală pentru prezentarea în Parlament a unui buget cu date false. Astăzi in Biroul Executiv am propus și s- a aprobat formularea unei plângeri penale împotriva premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a recunoscut că nu a participat la redactarea bugetului pentru 2019 și nu și-l asumă. Ne uităm și dacă avem toate argumentele pentru o plângere penală pentru Orlando Teodorovici pentru aceleași motive”, a scris Cîțu, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, luni, înainte de Biroul Politic Naţional al PSD, că premierul Viorica Dăncilă a recunoscut că nu a fost lăsată să se implice în realizarea legii bugetului de stat, „altcineva a făcut bugetul, politic”.

"Ştiţi bine care a fost atunci situaţia. A spus că nu a fost lăsată şi că altcineva a făcut bugetul, politic”, a declarat Firea despre Dăncilă.

Mai multe, pe sursa cotidianul.ro

Mai multe articole despre:
firea