MENIU

Firea, acuzații grave la adresa lui Dragnea: Vrea să desființeze Bucureștiul prin OUG

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea intenționează să dea o OUG astfel încât sectoarele Capitalei să devină orașe. Edilul spune că este o măsură prin care s-ar dori distrugerea Gabrielei Firea. 

"A anuntat ca doreste sa desfiinteze Bucureștiul. Il deranjez atata de tare si nu are ce sa faca, a zis ca va pregati OUG prin care cele 6 sectoare sa devina unitati teritoriale, orase. Mi s-a zis acum cateva zile  ca e in pregatire textul. Cele 6 sectoare sa capete statului de oras impartinad atat patrimoniu si bugetul. Prin OUG nu se modifica Constitutia", a spus Gabriela Firea, la un post Tv.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare, toti, in afara lui Robert Negoita, ar fi avut loc miercuri sau joi.

Gabriela Firea susține, referitor la Liviu Dragnea, că liderul PSD ar lichida-o fizic dacă ar putea, menționând că acesta este deranjat de criticile pe care i le-a adus și de nesupunerea edilului Capitalei.

"M-ar lichida fizic dacă ar putea", a declarat Gabriela Firea

Edilul Capitalei sustine ca social-democratii se tem de liderul PSD.

"Domnul Dragnea ar fi facut afirmatii acum cateva zile ca nu vrea sa ma excluda ca sa nu imi usureze viata, sa nu plec la alt partid ca a auzit ca am multe oferte, si atunci vrea sa ma chinuie. Doreste sa imi curme cariera politica", a mai spus edilul.