MENIU

Experientele Elenei Udrea in arest: Celula umilitoare, lagar de concentrare - avocat

Conditiile de detentie din celula in care sta temporar Elena Udrea sunt umilitoare si demne de un lagar de concentrare, sustine unul dintre avocatii sai, Marius Striblea, care a fost joi dupa-amiaza sa o viziteze in arestul Politiei Capitalei.

"Din ce am vazut, apreciez ca aceste conditii de arest inseamna injosire. Ceea ce se intampla in ultimul timp este o exagerare grava in ceea ce priveste acest concept de arest preventiv. Masura preventiva s-a transformat intr-o umilinta, intr-un circ fara margini. E un prejudiciu de imagine urias.

Nu poti fi de acord cu conditii de lagar de concentrare. Nu conditiile din penitenciar sunt problema, ci nerespectarea conditiilor in care intri in penitenciar", a declarat avocatul Marius Striblea, citat de Stiri pe surse.

Avocatul a mai spus ca nu e cea mai confortabila situatie, dar Elena Udrea e "un om luptator care incearca sa-si faca apararea". Striblea spera ca "aceasta expunere la o situatie deranjanta va fi sfarsita de contestatia" la arestul preventiv, care se judeca luni la completul de cinci judecatori de la Inalta Curte.

Mai multe articole despre:
închisoare Elena Udrea