MENIU

Emil Boc: Ponta ar trebui să învețe din comportamentul sefului statului

<p>EMIL BOC</p>

Emil Boc a făcut mai multe declarații la REALITATEA TV, într-o intervenție telefonică, pe marginea scandalului în care a fost implicat Mircea Băsescu, fiind reținut joi seara pentru 24 de ore pentru trafic de influență.

"Ceea ce se întâmplă este o dovadă că în România, statul de drept și justiția funcționează și nimeni nu este mai presus de lege. În privința acuzațiilor la adresa președintelui, niciodată președintele nu a intervenit pentru nimeni în Justiție și acest lucru se vede acum. În privința rudelor, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Este extrem de important ca instituțiile să funcționeze să-și facă datoria.
Nu cred că dintr-o situație particulară trebuie să facem un caz general. Tot ceea ce scrie în Constituție să se respecte, iar instituțiile să-și facă treaba", a spus Boc la REALITATEA TV.

Fostul premier Emil Boc a mai precizat că Victor Ponta ar trebui să învețe din comportamentul lui Traian Băsescu.

"Ponta ar trebui să învețe din comportamentul sefului statului. El nu și-a permis niciodată să reformuleze vreun atac împotriva rudelor, în timp ce Ponta nu a ratat nicio ocazie să-l atace pe Băsescu.", a mai spus Emil Boc.

Mircea Băsescu, REŢINUT pentru trafic de influenţă. DNA: Inculpatul ar fi primit 250.000 de euro