MENIU

Ședință de foc la PSD. Toader, invitat la ședința social-democraților

PSD a convocat luni Biroul Permanent Național al partidului pentru a analiza răspunsul la decizia lui Klaus Iohannis de a amâna deciziile de numire în guvern până după 1 Decembrie. Tudorel Toader a venit din nou la şedinţa social-democraţilor, ca şi săptămâna trecută, pentru că se discută varianta sesizării Curţii Constituţionale pe un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte şi Guvern, pe tema revocării miniştrilor Lucian Şova şi Paul Stănescu.

Social democrații decid luni strategia partidului în jocul cu președintele Klaus Iohannis, care a blocat orice numire în guvernul Dăncilă 2 până după 1 Decembrie.

Joi, Klaus Iohannis a anunțat că va lua o decizie referitoare la propunerile făcute pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Transporturilor, după 1 decembrie.

„La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 Decembrie”, a declarat Iohannis.

PSD a propus-o pe Lia Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, după ce aceasta fusese respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor. Pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Drăghici.

Liviu Dragnea și Călin Popescu nu au avut nicio reacție oficială pe subiect. De fapt, ei au fost absenți în weekend, nefiind de față nici la sfințirea Catedralei. 

Mai multe articole despre:
PSD Olguţa Vasilescu Liviu Dragnea Klaus Iohannis