MENIU

Dragoș Pătraru va fi audiat în Parlament

Dragoș Pătraru va fi audiat în Parlament, în scandalul ”cap de porc”, a anunțat Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură, din Parlament. 

„Eu, în calitate de președinte al comisiei, voi depune la secretariat o solicitare prin care domnul Dragoș Pătraru să fie audiat in comisie săptămâna viitoare”, a spus Gigel Știrbu. 

Diana Tușa (PSD) a propus ca după ce Doina Gradea va vorbi, aceasta să părăsească sala, iar parlamentarii să discute în lipsa ei. În replică, Gigel Știrbu s-a arătata siderat de propunere: ”Adică domnul deputat care a făcut propunerea, să nu aibă ocazia să adreseze întrebari?”. 

Înainte de a începe audierile, Gigel Știrbu(PNL)și Diana Tușa(PSD) s-au certat pe tema aprobării audierii Doinei Gradea. ”Încercați să blocați această audiere. Dacă nu erau camere, nici măcar nu ați fi venit la comisie”, i-a spus Gigel Știrbu Dianei Tușa. O reacție a avut și Beatrice Tudor(PSD): ”Sper să fie ultima dată când vom mai fi convocați oe WhatsAPP, ci așa cum prevede procedura”. În replică Iulian Bulai, deputat USR, a menționat: „Suntem aici tocma pentru că Tvr nu are o tradiție în a jigni angajații”. 

Mai multe articole despre:
parlament TVR audiat dragoș pătraru