MENIU

Dragnea schimbă macazul, imediat după decizia instanței! Nu mai vrea operație

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefăescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

Decizie de ultim moment luată de Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, la România TV, ce le-a cerut liderul PSD medicilor care îl tratează după ce s-a internat în spital cu hernie.

"Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după-amiază. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat. Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (...) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital", a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a spus că Dragnea ”a tratat neserios problema de o lună și jumătate, cu creme și spray-uri, dar s-au adunat ședință după ședință. După ședința de ieri de la Snagov, eu și Mircea Drăghici am insistat ca el să meargă la RMN”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Mai multe articole despre:
operaţie Liviu Dragnea hernie