MENIU

Deputat PSD: Victoria lui Dragnea, de scurtă durată. N-apucă Sărbătorile cu Irina

Victoria lui Liviu Dragnea la votul din Comitetul Executiv de vineri este una de scurtă durată, este de părere deputatul PSD Răzvan Rotaru, care susține că până la iarnă liderul PSD va fi înlăturat din funcție.

Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoșani, a afirmat că social-democrații care au votat pentru Dragnea în CEx sunt oameni ”aduși de el, puși de el”, cărora li s-ar fi oferit funcții.

”Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi și cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aștept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la București și să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne așa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câștigată. Din punctul meu de vedere, până de Sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme și nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum. Lumea este sătulă. Toți cei care sunt acolo, în CEx, sunt oameni aduși de el, puși de el, li s-au oferit funcții de prost gust și au acceptat și s-au umilit și acum nu au curaj să ridice capul din pământ”, a declarat Rotaru, citat de mediafax.ro.

Liviu Dragnea câştigă bătălia cu disidenţii. Vot majoritar de SUSŢINERE

Social-democrații au decis, vineri, în cadrul CEx, după aproximativ opt ore de consultări şi negocieri dure, să-i acorde un vot majoritar de încredere lui Liviu Dragnea.

Astfel, liderul PSD şi-a reconfirmat susţinerea atât la şefia partidului, cât şi la Camera Deputaţilor. Au fost 55 de voturi ”pentru” și 8 ”împotrivă”, a anunţat Codrin Ştefănescu, la finalul şedinţei.

Surse din ședință au declarat pentru REALITATEA.NET că primul a vorbit Liviu Dragnea care a punctat că el nu vrea să rupă partidul. Acesta a mai spus că punctele din scrisoare puteau fi discutate prima dată în partid.

A luat cuvântul și Dăncilă, care a spus că ea continuă cu echipa cu care a mers la drum. Ulterior a luat cuvântul și Gabi Firea. Aceleași surse mai spun că un alt Cex va avea loc săptămâna viitoare. 

 

Mai multe articole despre:
Dragnea Rotaru cex psd