MENIU

Unde se află Dragnea. Liderul PSD, chemat vineri la DNA, nu s-a prezentat

Liviu Dragnea a fost chemat, vineri, la DNA, însă nu s-a prezentat pentru că nu s-ar afla în țară, susțin surse judiciare pentru Money.ro. Liderul PSD nu a fost văzut în aceste zile la Parlament, deși, la adoptarea măsurilor importante din programul de guvernare Dragnea își expunea întotdeauna părerea.

Cel mai probabil, Dragnea a fost chemat la DNA în dosarul ”Tel Drum”, dosar în care nu are nici o calitate acum. În acest moment, președintele Camerei Deputaților este trimis în judecată, acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Liviu Dragnea nu şi-a făcut deloc apariția în spațiul public săptămâna aceasta.

Potrivit Money.ro, care citează avocați implicați în acest caz, Liviu Dragnea ar fi plecat din țară, însă urmează să se prezinte în fața procurorilor DNA luni, 13 noiembrie.

Informația a fost comentată,la Realitatea TV și de Octavian Hoandră, realizatorul emisiunii Realitatea Românească:  ”Este o mare dezamagire pentru mine Liviu Dragnea (...) O anume categorie de oameni politici nu reușește să își învingă lașitatea. Liviu Dragnea folosește partidul și pe prietenii lui din partid să se victimeze. De ani de zile se știe despre Dragnea și compania Teldrum. Nu este un secret că între aceste 2 persoane, una fizică și una firmă, există legături. Liviu Dragnea și-a creat o marjă de timp, câteva zile, a dispărut din lașitate, ca să dea timp colegilor din PSD.”

Mai multe articole despre:
null