MENIU

Daniel Dragomir: Coldea si-a pastrat metehnele, mai intra noaptea prin casele oamenilor fara mandat

Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care face apel la Gabriel Oprea, pentru a căuta în bibliotecă lucrarea de doctorat a lui Florian Coldea. Dragomir mai transmite şi un avertisment: "Dar sa se grabeasca, Coldea si-a pastrat metehnele si mai intra noaptea prin casele oamenilor fara mandat". 

Redăm postarea lui Dragomir, de pe pagina sa de Facebook: 

"M-am linistit. Gabriel Oprea a declarat astazi ca va cauta lucrarea plagiata de doctorat a lui Coldea in biblioteca de acasa.
Daca are nevoie de sprijin in aceasta operatiune, doar sa faca un semn din ochi, eu ma ofer sa il ajut sa o caute mai repede.
Dar sa se grabeasca, Coldea si-a pastrat metehnele si mai intra noaptea prin casele oamenilor fara mandat. Mai ales ca biblioteca este in sufrageria in care Coldea se simtea ca acasa.

Lasand gluma la o parte, voi realizati in ce tara traim?
Coldea, un ditamai general roman, a incasat zeci de mii de euro pentru un titlu de doctor obtinut ilegal. Lucrarea sa insa nu este disponibila public, nimeni nu a citit-o, nu a fost publicata nicaieri si nici nu mai exista vreo copie a acesteia. In afara de cea din biblioteca domnului Oprea.
Haideti domnule Oprea, ne dati si noua lucrarea lui Coldea?", a scris acesta.

Mai multe articole despre:
măsuri guvern PSD anunţ florian coldea Daniel Dragomir