MENIU

Dăncilă confirmă haosul care guvernează țara! Pensionarii, direct VIZAȚI

Premierul Viorica Dăncilă confirmă HAOSUL în care se zbate guvernul. Pensiile românilor ar putea să NU crească de la 1 ianuarie.

Premierul Viorica Dăncilă susține că nu știe dacă bugetul pentru anul 2019 va fi supus la vot în cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

"Acum depinde și de parlamentari și de președinții celor două Camere. Aceste lucruri vi le-a explicat foarte bine ministrul Muncii. Noi am crescut pensiile în patru anu de zile. Nu văd de ce se vorbește de faptul că nu am crescut pensiile. Cred că această abordare este una onestă. Cred că pensionarii văd că au crescut pensiile. Îmi cereți un scenariu pe ce se va întâmpla. Încercăm că avem discuții", a declarat Viorica Dăncilă astăzi.

Mai mult, guvernul propune, pentru 2019, un Fond de Investiții Locale de 10 miliarde de euro! Însă, cum era de așteptat, premierul se încurcă în cifre!  Întrebată de ce trebuie o sumă atât de mare pentru acest fond, Dăncilă a spus că e vorba despre o sumă de 10 miliarde de lei, nu de euro. Jurnaliștii au corectat-o și au spus că Liviu Dragnea a vorbit de 10 miliarde de euro, Dăncilă a precizat: ”Nu știu, poate domnul Dragnea are dreptate”.