MENIU

Dan Voiculescu îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Dan Voiculescu. Fondatorul Intact, Dan Voiculescu, anunță că îl dă în judecată pe fostul președinte pe tema declarațiilor legate de banii Securității care s-ar fi scurs în conturile firmei Grivco.

Dan Voiculescu. "Ieri, Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului. Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu. PS: Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale. Aceasta reactie confirma reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie", scrie din închisoare, Dan Voiculescu.

Ce a spus Băsescu

Dan Voiculescu. "Am primit o scrisoare prin care aflu că sunt suspect pentru că am făcut o declarație. Rog organele statului să se uite în Grivco să vadă câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco. Dacă își aduce aminte să fi semnat împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari de la Crescent și a transferat din firma securității la o companie din grupul lui Voiculescu, să se spovedească public", a sp fostul șef al statului.

Mai multe articole despre:
Grivco Traian Băsescu Dan Voiculescu