MENIU

Dacă nu candidează Firea, candidează Pandele! Și invers

<p>Gabriela Firea, de ziua ei</p>

Familia Pandele este prima din România cu doi potențiali candidați pentru funcția de președinte. Dacă nu candidează doamna, candidează domnul. Și invers.

„Florentin vrea să candideze, dar depinde de ce fac eu. Vedem ce se întâmplă. Depinde de ce voi face eu în perioada următoare (…) Mă voi întâlni, în afară de activitatea la primărie, cu colegii mei, este normal să ne întâlnim să vorbim, să discutăm, îmi pasă, ne pasă, nu cred că trebuie să fim indiferenți la ceea ce se întâmplă în țară, sunt multe de făcut în țară și în București. Mă interesează și țara, sunt româncă, sunt cetățean român, sunt implicată în politică, ar fi anormal să nu mă intereseze ceea ce se întâmplă în țară. Avem viză în continuare pentru SUA, MCV, iată câte sunt de făcut și pentru țară”, a declarat Gabriela Firea, la „Marius Tucă Show”.

Florentin Pandele, pe data de 30 mai, la România TV: „Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (…) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candida independent. Gabi a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea”.

Mai multe articole despre:
firea