MENIU

CINE DECIDE PREŞEDINTELE şi CÂT DUREAZĂ NOAPTEA SF. BARTOLOMEU LA PSD - Analiza Săptămânii

Jocuri de putere, cu Rareş Bogdan

Cocoşaţi de impozite, amăgiţi cu pomeni, ca nişte cerşetori reduşi la minte, minţiţi de dimineaţă până seară, românii îşi aleg preşedintele. Va fi el stabilit de Înalta Curte sau se vor mobiliza la vot pentru Klaus Iohannis? Ce jocurifac judecătorii? Cum influenţează cursa electorală lupta pentru putere din PSD? Pe cine vor susţine “greii” partidului acum, când Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea îşi unesc forţele? Şi le unesc, sau se canibalizează reciproc?

În această seară, de la ora 22.00, optimistul Rareş Bogdan şi pesimistul Ion Cristoiu te aşteaptă la “Jocuri de Putere” pentru o analiză la sânge a evoluţiilor politice din ultimele trei zile şi a impactului lor asupra viitorului României.

Vei fi martorul decriptării înregistrărilor telefonice dintre Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc din dosarul de corupţie “Retrocedări pentru boieri”, cea mai rapace mafie de la fanarioţi încoace!

Vei descoperi ce jocuri fac Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea, dar şi de ce riscă totul Victor Ponta marginalizându-l pe Marian Vanghelie! Ce se ascunde în spatele demisiei lui Viorel Hrebenciuc?

Vei afla de ce continuă dosarul retrocedărilor numai la Realitatea TV şi care este miza anchetei DNA!

Dar şi ce şanse are Klaus Iohannis, tot mai combatant în lupta cu premierul, să devină preşedinte!

“Jocuri de Putere”, de la 22.00 la 24.00, cu Rareş Bogdan şi Ion Cristoiu!