MENIU

Ce au scris românii pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă: "Mi-e greaţă! Asemenea specimen"..

Pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă au curs comentarii de felicitare, după ce Klaus Iohannis a desemnat-o oficial, premier. Cele mai multe, de la femeile care fac parte din Organizaţia de Femei a PSD. Pe de altă parte, au fost şi comentarii în care Dăncilă a fost ironizată pentru faptul că nu ştie engleză sau că a declarat că Pakistan şi Iran sunt state membre UE. Se mai remarcă un lucru: multe dintre comentariile negative au fost şterse. Au rămas în schimb, comentariile care începeau cu "Felicitări", dar care continuau cu critici sau ironii la adresa lui Dăncilă. 

Iată comentariile negative. În unul dintre ele, i se transmite că "nu ma asteptam sa fiti atat de puternica incat sa bagati Iranul in Europa, dar iata ca un efort sustinut aduce si rezultatul scontat". 

"Sa puna mana sa invete limba engleza inainte sa vb de cultura ..avem mii de romani poligloti peste hotare si ne reprezinta in lume un asemenea specimen ...."

"Fă Viorico, mai susţii şi acum că Iranul şi Pakistanul sunt membre UE: Eu sunt prof. de geografie şi am râs cu gura până la urechi când am auzit ce ai spus"

"Felicitari, doamna Prim-Ministru! Ati dovedit ca se poate si ca sunteti o femeie puternica. Nu ma asteptam sa fiti atat de puternica incat sa bagati Iranul in Europa, dar iata ca un efort sustinut aduce si rezultatul scontat. Fuad Masum va roaga frumos sa faceti lobby la UE pentru construirea unui pod intre Iraq si Afghanistan, stiti ce zice aberaţii poţi să vorbeşti!"

"O tara plina de poligloti si un asemenea specimen ce nu stie nici engleza la varsta ei ne vorbeste despre cultura. Mi-e greata. Scarba" "Felicitări! Guvernul lui Tudose a adus țara pe marginea prăpastiei, țața asta o să ne ajute sa facem pasul înainte!"

Comentarii pozitive nu au lipsit, în schimb. De fapt, sunt cele mai multe: 

"Felicitări! Noi femeile OFSD suntem mandre ca o doamna din organizație a ajuns pe funcția suprema și aceea sunteți dumneavoastră! Succes!"

"Felicitări pentru nominalizarea in funcția de Prim-Ministru ! O.F.S.D. Vrancea va susține și va urează mult succes in implementarea proiectelor ce vizează dezvoltarea României !"

"Felicitări doamna! Cum o sa le-o dați peste bot ălora din Videle, ca nu au fost în stare sa va aleagă primar în 2004. Eu zic sa le tăiați toate fondurile. Și sa nu puneți la suflet ce se comentează. Bărbații sunt misogini, iar femeile invidioase"

"Felicitări pentru nominalizare! Fie ca această funcție de Prim Ministru sa fie cu succes în continuare!"

"Felicitari pt. nominalizare, cred ca o femeie la conducerea guvernului e mult mai potrivita"