MENIU

Ce a răspuns Dragnea, întrebat dacă Dăncilă rămâne premier până în ”douăzeci douăzeci”

Liviu Dragnea a negat că Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze. Mai mult, a confirmat că aceasta va rămâne premier până în 2020, cel puțin.

Astfel, înainte de a intra la ședința Comitetului Executiv Național, întrebat de un jurnalist dacă Dăncilă va rămâne premier până în ”douăzeci douăzeci”( n.r. aluzie la gafa comisă privind anul 2020), Dragbea a spus: ”Da, categoric! Cel puțin”. 

Reamintim că unul dintre liderii PSD a confirmat pentru realitatea.net că duminică a avut loc o întâlnire a șefilor PSD, dar acesta a punctat că Viorica Dăncilă nu a fost prezentă, și nici măcar nu s-a discutat despre eventuala demisie a lui Dăncilă. Mai mult nici Liviu Dragnea nu a adus în discuție această posibilitate.

”Am citit și eu dimineață această ”știre” să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea”, a mai spus acesta.

Pe de altă parte, social-democratul a confirmat că astăzi se va lua în discuție organizarea unui miting de 1 milion de oameni în luna mai: ”Da, despre asta s-a vorbit duminică. Și astăzi, în CexN se va lua în discuție organizarea unui miting de amploare, pentru Centenar și probabil Referendumul pentru Coaliția Familiei”, a încheiat liderul PSD.

 PSD pune la cale un miting uriaş cu un milion de participanţi, în luna mai

Mai multe articole despre:
premier Liviu Dragnea Viorica Dăncilă 20 20