MENIU

Cătălin Predoiu: La Londra, premierul a fost un musafir nepoftit. Avem nevoie de un Guvern respectat

<p>Cătălin Predoiu: La Londra, premierul a fost un musafir nepoftit. Avem nevoie de un Guvern respectat</p>

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a afirmat în cadrul emisiunii Realitatea TV Jocuri de Putere că asupra Europei vor veni provocări imense şi că pe lângă un preşedinte, trebuie să avem şi un Guvern credibil, care să ne poate reprezenta în Uniunea Europeană.

"Nu mai este vorba de o joacă politică. Trebuie să avem un Guvern respectat, măcar pentru că are obraz", a precizat Cătălin Predoiu.

De asemenea, acesta a spus legat de faptul că Victor Ponta a declarat că preşedintele Iohannis ar fi putut să schimbe la summit decizia de la Consiliul JAI, că primul ministru se spală pe mâini de această problemă.

"Domnul Ponta a fost parte la decizie. A ieşit, nu a ieşit, dacă suntem oameni de caracter trebuie să ne asumăm", a explicat liderul PNL, adăugând că poziţia preşedintelui şi a premierului după Consiliul Suprem de Apărare a ţării a fost aceeaşi.

"Cum să vii după accea şi să spui că la summit se putea întoarce decizia Consiliului JAI?", a afirmat Cătălin Predoiu, explicând că la Londra Victor Ponta a fost "un musafir nepoftit.

"La Londra, Victor Ponta a fost un musafir nepoftit care nu ajută deloc România.

A fost astazi la Londra, unde oamenii tb sa il primeasca. A fost un musafir nepoftit care nu poate ajuta deloc Romania.

"Orice ministrul al Guvernului Ponta are capacitate negociere zero, influenză zero din cauza premierului. Este vorba şi de ce ar fi putut face vice-premierului Gabriel Oprea", a explicat vice prim-vicepreşedintele PNL.

Mai multe articole despre:
guvern Victor Ponta Cătălin Predoiu Consiliul JAI