MENIU

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Situații scandaloase la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cititorii REALITATEA.NET semnalează problemele de la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Scrie ce nereguli sesizezi la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Până când poți vota la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Doresc sa va sesizez ca sectile de votare din cadrul  scolii generale nr 97 sector 4 Bucuresti, mai bine de 6 la numar,660, 661, 662, 663,664,665,666 nu mai dispun de liste suplimentare, motivand ca nu mai au declaratii tipizate. Foarte multi studenti fara viza de flotant nu isi mai pot exercita votul.... conducerea acestor sectii de vot este predominant de varsta a 3-a, si de 3 ore de cand se asteapta aceste declaratii niciun student nu a mai putut vota in cadrul acestor sectii. Personal cred ca le este teama de mobilitatea neasteptat de mare a tinerilor plini de sperante.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Proces îngreunat de vot in mod total inacceptabil si ilogic !!!
In acest moment aproape 1.000 de oameni astepata sa voteze la cele 2 sectii de vot de la Ambasada Romaniei la Paris. La ora 12.30 birourile de vot au fost anuntate ca a fost eliberata o CIRCULARA a BEC conform careia declaratiile pe proprie raspundere nu vor mai putea fi completate decat in sectia de vot si nu distribuite in afara ei, lucru absolut necesar pt ca votul sa mearga cat mai repede. Acum ne aflam in situatia in care aprox.1.000 de oameni asteapta afara, iar membrii comisiei sunt nevoiti sa stea degeaba in asteptarea oamenilor care intra in sectie ca sa completeze declaratiile. Multi oameni au renuntat si au plecat acasa dupa 3 h de stat la coada, altii au ramas in ciuda eforturilor de a-i descuraja.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Va sesizez faptul ca legea care prevede interzicerea vanzarii de bauturi alcoolice de catre magazinele din raza a 500 de metri fata de sectia de votare este in mod cert un abuz...probabil neconstitutionala. Cu alte cuvinte sute de mii de oameni care locuiesc in proximitatea sectiilor de votare nu au dreptul de a cumpara o bere sau o sampanie pentru acasă pentru ca azi au loc alegeri. Se instituie practic prohibitia. Vi se pare democratic? Este absurd sa restrictionezi consumul de alcool in casele oamenilor pe motivul alegerilor. Inteleg sa penalizezi consumul stradal dar cum sa ii iei dreptul unui om (consumator) de a cumpara o sticlă de bere comercializata legal. Cum sa intru intr-un magazin si sa mi se refuze banii? Caracterul discriminatoriu al acestei legi este evident...cei care locuiesc in zone fara sectii de votare sunt avantajati. Este absurd.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Am fost sa votez la scoala generala 143 din Bucuresti si am opservat ca toate camerel  de supraveghere din incinta claselor unde se vota, ereau astupate cu ziare. Am intrebat pe domnul politist care erea in scoala de ce sint astupate si mi a raspuns ca au luat aceasta masura deoarece, votul e secret.  Aceste camere de supraveghiat au si ele rostul lor, mai ales cind se voteaza, zic si eu !

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Buna ziua! Va scriu deoarece tocmai am stat de vorba cu un prieten de la Iasi, student cazat in campusul studentesc Tudor Vladimirescu, si l-am intrebat daca a mers la vot. Raspunsul lui a fost ca nu are cum sa mearga la vot deoarece cartea lui de identitate a lasat-o la administratia caminului cand s-a cazat in camin, la inceputul lunii octombrie, si nu a primit-o inapoi nici pana acum. In mod normal, emiterea vizelor de flotant nu ar trebuie sa dureze mai mult de 20 de zile. Cred ca situatia merita investigata de una dintre comisiile dumneavoastra. Pare a fi un interes politic in spate. Voi scrie si catre redactiile televiziunilor de stiri care au redactii in Iasi sa mearga sa faca un reportaj cu studentii de-acolo si sa-l dea pe post. Contactul meu il gasiti in semnatura de mai jos.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. buna ziua!Desi Legea electorala prevede ca in ziua alegerilor sa nu fie materiale de propaganda in apropierea sectiilor electorale, pe strada Cernisoara, in apropierea scolii nr.174, langa sectia de politie, este afisat un bener electoral al lui Klaus Iohanis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Buna ziua, Constat cu amaraciune faptul ca si de aceasta data, lipsa de respect a reprezentantilor MAE prin cei doi ministri MAE domnii Corlatean si Stanoevici, se rasfrange asupra intereselor si chiar si drepturilor constitutionale pe care le au cetatenii romani aflati departe de casa. Bineinteles ca am primit o multime de plangeri din circumscriptia 43, diaspora, in privinta organizarii acestor alegeri, astazi, in strainatate. Multumesc personal si in numele alegatorilor, cetatenilor pe care ii reprezint in Parlamentul Romaniei pentru publicarea de catre dvs. a datelor si discutiilor asupra a tot ceea ce acum se petrece in sectiile de votare din diaspora. Cu stima, Aurelian Mihai, deputat Europa de Vest

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sunt rezindent permanent in zona Rogaland, Jørpeland, si nu pot vota, cu toate ca in orasul Stavanger exista consulat.Singura sectie de votare este la Oslo, insemnand 800km distanta.Sunt peste 11.000 de romani in Norvegia care nu pot vota aflandu-se la mare distanta de Oslo.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. buna ziua.In com.Brosteni ,jud Vrancea sunt doua sectii de votare ,la una din sectii unde sunt arondate satele Capatanu si Arva f.multi cetatenin-au putut vota deoarece acesti cetateni nu s-au regasit pe listele electorale din sectia arondata iar presedintele sectiei nu i-a lasat sa votezetrimitandu-i la cealalta sectie la o distanta considerabila tinand cont ca acesti cetateni au votat in aceasta sectie si la alegerile locale din 2012 si la europarlamentare,insa stupoare acum nu s-a mai putut.

Sorin