MENIU

Alegeri cu scandal în PNL. Continuă războiul între taberele lui Cîțu și lui Orban

Foto arhivă Inquam

Continuă războiul în PNL între taberele lui Cîțu și lui Orban. Ultimul scandal, la Bârlad acolo unde a fost ales președinte al filialei, actualul primar al orașului.

Scrutinul a fost anulat sub semnătura lui Nelu Tătaru, șeful PNL Vaslui.

Acum, președintele PNL Bârlad cere boicotarea ședinței de partid de mâine, pe motiv că a fost ales legal în funcția de președinte: are un document semnat de Ludovic Orban în acest sens.

Conducerea PNL Bârlad, desemnată la alegerile organizate în cursul săptămânii trecute, contestate ulterior și invalidate de conducerea Organizației Județene a partidului, a cerut, luni, tuturor membrilor de partid din Bârlad să nu se prezinte marți, 22 iunie, la noile alegeri.

Membrii Biroului Politic al PNL Bârlad, în frunte cu președintele desemnat, Dumitru Boroș, primar al municipiului Bârlad, susțin că, de fapt, alegerile desfășurate pe dată de 16 iunie au fost corecte și s-au derulat în legalitate, prezentând că susținere un document semnat de președintele PNL, Ludovic Orban, în care se precizează că invalidarea scrutinului a fost făcută fără respectarea statutului partidului, potrivit căruia singurul organism ce se poate pronunță cu privire la validitatea alegerilor este Curtea de Arbitraj.

 

 

 

Mai multe articole despre: