MENIU

PSD îl apără pe PONTA: Ne menţinem poziţia, NĂSTASE a fost condamnat fără probe

PSD îl apără pe PONTA: Ne menţinem poziţia, NĂSTASE a fost condamnat fără probe / Foto: MEDIAFAX

CONDAMNARE ADRIAN NĂSTASE. PSD îşi menţine poziţia faţă de CONDAMNAREA LUI ADRIAN NĂSTASE: nu au existat probe, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

CONDAMNARE ADRIAN NĂSTASE. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că fostul premier ADRIAN NĂSTASE a fost judecat incorect, pe motive politice. El a precizat că nu îl va sfătui pe VICTOR PONTA să-şi retragă declaraţiile care i-au adus oprobiul CSM, acesta exprimând poziţia a 99,9% dintre membrii PSD.

CONDAMNARE ADRIAN NĂSTASE. "Noi ne mentinem poziţia, pentru că sunt evidente... Toată argumentația Curții și ce au scris negru pe alb judecătorii la prima condamnare, motivarea, arată foarte clar că nu au existat probe directe care să-l acuze pe Năstase de ceva și totusi a făcut pușcărie", afirmă purtătorul de cuvânt al PSD.

"Cel care a decredibilizat justiția a fost TRAIAN BĂSESCU în cei nouă ani când a încercat să controleze justiția. (...) Acum justiția trebuie repusă în drepturi și recredibilizată, iar toate încercările de politizare trebuie blocate", a mai afirmat Cătălin Ivan.