MENIU

Zăvoranu: "Pepe mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul

<p>OANA ZĂVORANU</p>

Oana Zăvoranu face dezvăluiri la trei ani şi jumătate de la divorţul de Pepe. Bruneta susţine că a fost bătută de fostul soţ şi că există martori la incidentele petrecute în timpul mariajului.

Zăvoranu afirmă că Pepe obişnuia să bea şi că era extrem de gelos. Ea a rememorat un episod petrecut pe vremea când filma la o telenovelă pentru postul Acasă. Într-una dintre scene trebuia să se sărute cu Alexandru Papadopol, iar asta i-a generat o criză de gelozie lui Pepe, scrie Click.ro. 

"Ajungeam noaptea târziu acasă, că telenovelele se fac greu. Îl găsesc pe Pepe pe întuneric, cu un stop cadru. Mi-a zis: «Cum îţi permiţi aşa ceva? Vrei să mă faci să-mi curgă sânge din inimă? Nu te gândeşti la inima mea?» şi alte texte din astea. Mi-a băgat o mână în gât şi mi-a zis: «Dacă te mai văd vreodată cu acest papagal, te joc în picioare, te omor». Săracul Papadopol ştie, abia a scăpat ca prin urechile acului, a fost fugărit. Pepe mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul şi apoi, ca să nu mă mai lovească, a dat doi pumni unei uşi de şifonier de a rupt-o. El face box, cine face box ştie la ce mă refer. Am rămas fără cuvinte", a povestit Oana la emisiunea lui Capatos.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu cuplu Pepe relaţie